GOVOR ZA ZGODOVINO, SEDANJOST IN PRIHODNOST

Posted: October 20, 2014 in Slovenija

Advertisements
Comments
 1. FX8 says:

  Violeta, edino pravilno. Barabe je treba spraviti v zapor, v parlament ne sodijo. Tudi Hrvaška se je rešila svojega boga, Sanaderja, pa prepredena država s korupcijo tudi svojega boga Berlusconija, pa nihče ne protestira in vpije, da so politični zaporniki, samo pri nas fašistoidni opranoglavci ne ločijo, da je tudi JJ zgolj navadna koruptivna baraba.

 2. razumnez says:

  Ahahaha, kako sem se nasjemal. Says someone ki je že celo življenje prisesan na državne jasli.
  BTW, tito tito so lajali ker bi sicer bili ubiti.

 3. Pe Re Vau says:

  Kdaj pa bo prešla od besed k dejanjem? Poslancem plače na minimalca.

 4. pravicadomnenja says:

  demokracija in liberalizem … mogoče je pa to glih to, da je tudi zapornik lahko poslanec? volivci so vedeli koga volijo. a njihova volja ni pomembna? ni vprašanje ali je pravilna? a sedaj ne velja več, volivci imajo vedno prav? in zanimivo glih ta liberalna struja je najbolj proti, ki bi naj bila najbolj odprta? mogoče zato, ker je konkurent? no sicer je res, da pa ravno obratno desna opcija kot zastopnica konzervativnih pogledov pa tokrat ne vidi nič spornega. recimo da res verjamejo, da gre za politični konstrukt in obsodbo 🙂
  in struja sama, ki ji je zapornik politični konkurent odloča o tem ali je še lahko konkurent? odgovor je jasen, na obeh staneh.
  prav tako sedaj naenkrat velja, da je naš pravosodni sistem pravičen in brez možnosti vplivanja 🙂 bolj kot ciničnega vojaka janše se jaz bojim, kaj če ima prav?
  teza, da volivci volijo samo še za janšo ali proti janši, se popolnoma strinjam. vendar je točno ta očitek violeta sama s tem dramturško pripravljenim govorom izkoristila tudi sebi v prid. malo hinavsko sprenavedanje. in se promocijsko že lepo širi. proti janšeke ima tako na svoji strani. rezultat njenega dela ni več pomemben. promocija je ključna, ali kako bi rekla Alenka, Alenka je the best. 100x predvajano in ratalo je.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s